Jaha..

Hej igen. Okej jag har väl vart lite seg med att skriva inlägg. Dagarna går såå fort. Kanske man är snart i julafton :D.

Så har veckan gått och jag är verkligen peppad på att börja skriva på min tv-serie idé, har nästan förälskat mig i den.
Nåja, det ska bli kul ändå, testar ju på komedi...dock måste jag försöka tänka utanför ramarna för en komedi, för tror alltid att när man minst anstränger sig för det då får man det bästa resultatet. Och är det inte så oftast? I alla slags situationer...minst vilja, gör ett naturligt intryck om man dock inte är en duktig skådesspelerska...det blir inte så tillgjort och påtryckt, det märks så lätt. Tror också att det är mest attraktivt om det inte är såå välvilligt och treeevligt...ja annars blir man ju misstänksam och misstror syftet och gärningen. Lite ärlighet, lite pang på, lite impulsivitet och lite klumpighet tack. Då gillar man.
It doesn´t get a long time to get the action..:)
Japp då ses vi snart igen. Hej tills dess!

C

Ha en trevlig kväll..

Ha en trevlig lördag kväll..får se vad som blir ikväll :) Kanske blir dock trevligt ändå..
Ha de glatt!Everybody`s talking, what might they talk about..? Maybe it`s time to take a look at it..maybe time for the rythm for the hot of the beat.. haha..

Lördag i all ära..

Då har det äntligen kommit till lördag igen, vaknade ganska tidigt, vid 8 tiden då grannen klampade fram och tillbaka längs trapporna, antagligen flyttdags...men har ändå legat och segat i sängen till halva dagen. Var sjukt trött igår, sov nästan hela kvällen och sen nästan hela natten :P...nästan....vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan för idag...vet att jag ska sätta mig ner och råplugga och ska göra det snart...känner mig bara så sjukt seg och trött..förstår inte varför?

Sitter som och väntar just nu...och jag vet inte riktigt på vad, men det är något som ska komma igång snart...gud, detta måste vara den flummigaste dagen på året för mig..okej, skäms för att skriva detta..men ni fattar vad jag menar..hoppas jag. Det finns dagar då man inte vet ett jotta faktiskt..och vem bryr sig...jag ska nog ta och vila en stund till.

Ha det gott.

Lite smått och gått..

Regnet öser ner och jag har såå mycket att göra. Färdiga avsnittsynopsis ska skrivas till på tisdag av alla serie ideérna, det blir totalt 12 korta synopsis. Har nu alltså på lager fyra tv-serie ideér och två som är riktigt bra faktiskt. Jag får se...kanske jag bara väljer ett av dem för skolan och gör den andra vid sidan av. Vi har ju som sagt ingen rätt att göra något av våra projekt under de tre åren vi studerar, skolan äger dessa rättigheter då, vilket jag tycker är synd.

Nåja..det droppar utanför och min mage börjar nu bli hungrig, det får blir lätt mat. Spagetti och köttfärsås :).

Just det..så var det ju inspelningen jag skulle berätta om. Det var intressant. Som sagt så skrev jag manus och till inspelning fanns professionella skådesspelare och en duktig regissör. 5 minuters kortfilm ska det bli och teamet började sminkningen redan 6.00 på morgonen. Tanken var att inspelningen för hela filmen skulle bli färdig till 11.00 så allt gick väldigt snabbt, inga pauser, dock fika vid behov, men de körde i sträck. Jag gjorde väl inget annat än att försökte hålla mig undan lite. Det kan lätt bli spänt då manusförfattaren står och kollar på hur det blir till, speciellt tror jag skådesspelarna känner det.
Och till sist blev det intervju med mig i knappt 1 minut. Sen var det klart.
Allt flöt väldigt bra, förutom att slutet kanske ändrades för smidighetens skull, får se sen hur detta blev. Men jag har dock fullt förtroende för att regissören fixade till det ändå.

Så nu fortsätter jag mitt skrivande med synopsisen.
Kram på er.
C


Helsingfors!

Så är man hemma igen..och dricker te som vanligt :)..mugg efter mugg...
Visar lite bilder så får jag berätta om inspelningen mer sen..tyvärr kan jag inte delge mig med bilder från den, eftersom det finns en sekretesslag inom det. Mina två dagar i Helsingfors var trevliga, dock lite ont i fötterna fick man. Annars är det en fin stad med många stora gallerior! Och vackra kyrkor..


Den vackra och ökända kyrkan!

                                  ..och så från kyrkan.Inifrån kyrkan...stilrent och runt!

 Inne i en annan kyrka, en ortodox kyrka!


..och till sist jag på hemfärden, ska snart stiga på planet, så behövde besöka ett ställe först :)

Ha det glatt!

Flight with the concorde..

Tja..kanske ändå med ekonomiklass...
Jag måste säga att jag är en av dem som ovanligtvis hellre sitter hemma än syns framför en kamera! Har nu illamående av nervositet...eller magnerver...man borde inte behöva utsättas för sånt här...Vi lever i en uppblåsbar mediastyrd värld. Kan man inte tjäna pengar bara av att vara i sitt lilla skrymsle..som Stephen King? Har han medverkat i många intervjuer?

Visst..förstår att konkurrensen idag inom filmbranschen är stenhård och att det då blir tvunget att utsätta sig för media om man ska kunna komma någon vart, annars vet ju inte folk inom branschen vem man är och då får man inga jobb! Och visst är jag tacksam för det här..men värdig? Vet ej..


Nu skulle verkligen mitt skrivande om positivt tänkande och allt det där höra till, men fan att det ska vara så svårt när det väl kommer till kritan..Gud så galet..Allt blir så överdrivet och uppförstorat. Kanske är det min rädsla nu som talar?....jag återkommer sen förhoppningsvis med lite bilder från resan och inspelningen i helgen.. :)

Kram på er tills vi ses igen!

RSS 2.0