Djurkommunikation?

Jag sitter i ett dilemma. "Min" katt Molly har jag nu haft hos mig i ett par veckor. "Min" är ju inte faktiskt min..eftersom hon egentligen bott i 4 år hos mitt ex. Ja, så varför har jag henne nu?

Jag ska väl förklara...Vi hade två honkatter, de är syskon och ungefär 7 år gamla båda två...så hände det något för ett par veckor sedan...vilket jag inte riktigt förstår. Ett bråk utbröt mellan de två katterna, med rivskador och allt, så började de sky för varandra och agerade, som två vilt främmande katter, som definitivt markerat varsitt revir. Det gick inte att ha dessa två under samma tak.

Jag har därför nu tagit hand om denna sötnos och hon har varit lugn och trivts väldigt bra här i stugan, men..jag måste åka om några veckor. Jag kan inte ta hand om henne och tanken var att de skulle samsas och komma överens ifall de båda fick lite andrum, men så blev inte fallet.

Igår var jag tillbaka med henne. Okej, det verkar som om Molly lugnat sig och kunde nu acceptera den andra katten. Däremot tror jag att den andra katten "Allram", dock en hona, har fått ett traumatiskt minne av händelsen och verkar inte reagera lika välvilligt tillbaka...om hon ens känner igen henne. De är ju olika och Allram är mer rädd av sig.

Så började det...Allram fräste och gick undan av rädsla. Molly uppfattas av henne som ett hot tror jag...vad ska jag göra? De måste fungera ihop, så är det bara..

Har ni en lösning? Jag har läst lite om djurkommunikation och måste nog försöka med detta på allvar..då kanske på Allram...jag vet inte..men om det funkar, jag ska försöka. Vad ska jag annars göra? Ge upp mitt liv och stanna här i stugan för evigt med lilla Molly?

Jag ska testa med djurkommunikation, man vet ju aldrig, kan ju funka...fast det verkar ju rätt så allvarligt..det går ju inte att bara prata med dem precis :-I

Nåja, ska se...

Ha de!


Lilla Molly "Tror du att du kan bestämma över mig?"


Lilla Molly "..vad e de du har där egentligen?"

(Visst förstår jag vad dem menar..^_^
Foton: Chicadella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0